Ahad, 25 Disember 2016

my weekend story : Kaison Setia City Mall

assalamualaikum people! 
sebenarnya aku dah lama nak pergi setia city mall ni tapi tak berkesempatan jadi akhirnya semalam rezeki dapat pergi alhamdulillah .. :) shah alam dari kolumpo takde jauh sangat so yeasshhh

first mission kami adalah singgah kedai fevret iaitu Kaison !kedai dia dekat L1 , btw aku rasa kaison kat sini lagi besar and banyak sangat pilihan (rambang mata sangat) lepastu apa lagi kan serbu laaaa

disebabkan kami pergi hari sabtu maka kaison jadi crowded laa ,, tapi takde la sampai sesak napas , masih boleh cari barang dengan tenang .. hihi 

aku pun grab la dua barang *ekceli nak beli banyak lagi tapi tahan nafsu laaa hehe* barang dia i kenod deny la kecomelannya~ harga pun sangat affordable and reasonable !! susah tau nak dapat barang comel + tumblr = harga murah .. so haruslah amik satu dua barang .. 

okay tanpa membuang masa , jom tengok apa yang aku dah beli  


set high quality coloured pens *aku main bubuh je nama tu* RM11.90


and these are my sister's 
tumbler RM5.50 *kot la ..

tote bag MISSING RM15 berapa sen ntah .. hehe lupa sorry

 i had a lot of fun masuk kaison hehe