Rabu, 11 November 2015

Alkisah Huda

Aaaaa~ hi korang assalamualaikum 
Lama dah tak sembang kencunk* ngan korang *_* 
Before we start it , just to let you guys know kite baru je lepas habis final exams *yipppie* ! 
Ok berdasarkan pernyataan di atas anda tahu sebab nya bukan ? Ehe.

________________

tahun depan naik form 2 huish terasa kini kian sudah mencecah tahap tua . ok ok 
So, my sadiqati ask me to be featured in my post for today. 
Jangan kata huda tak payung :P

Dia sekolah imtiaz wuuu~~~~~ hahaha dulu dia ni penyebab barang baru orang cepat rosak -_- frust gile kalau dia ambik barang saya then main conteng², gunting tali beg haha tapi bagus la gak en menunjuk kan kitorang ni jenis relax ah ko ni .. Haa centu la friendship kitorang ni agak ohsem la en en .. 

Then one day(2011) , milo kan buat kotak yang straw dia ade lubang empat tu kan , waktu tu huda bwk waktu rehat ofcosla untuk minum kan tapi sebab waktu tu kitorang semua cam eksaited gile sekali huda pegi tekan air kotak tu percik kat tudung i XD waktu tu menangis ya Allah .. Tak kawan dua hari ... Tu fight antara kitorang yang paling the bomb hehe.. Sekarang mne nak rase centu dah , semua ngadap fon je *cakapngandirisendirike* hahahaha ok ok ketemu lagi kite nanti baii ~

P/s:sorry for my broken english .sekian tq 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen