Jumaat, 21 Ogos 2015

qowiy

assalamualaikum w.b.t

you know what? kadang i have that one feeling yang rasa semuanya bosan, semuanya sangat lah tak naikkan semangat,semuanya aku rasa down kejap.stress and banyak la..

i don't know what i suppose to do waktu tu , apa yang tak kena? did i do something orang tak suka? 

the answer is i really don't know,
and i'm trying to understand myself.

wahai diri semoga kau tabah . bukan hari ini tapi untuk setiap hari .

and you know what?

i really get bored easily dengan keadaan sekeliling , hari hari sama je .. (korang faham ke apa yang daku merepeks ini) haha.. tapi it's okay,

semakin kita dewasa,semakin kita rasa 
hidup itu pelbagai .

pilih yang mana betul 
insyaAllah.

thanks for reading this entry

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen