Sabtu, 20 Jun 2015

a shoutout for someone's special

INSERTLAGUIT'sBEENALONGDAYWITHOUTYOUMYFRIEND



assalamualaikum hai guyssss ,, last entry bulan 5 wow lame nyeee '-' pfft.
bertemu jugak kita dengan Ramadhan Al Mubarak , alhamdulillah Allah panjangkan umur kita :) ,, tujuan sebenar ni nak bagitau pasal budak ni ,, tapi diam diam udahle *cengscammakcikmakcikbergossipgituw* 

aku kenal dia baru tahun ni , dia senior jgk la kat sekolah sebab dia sec intake kat Maahad and im 4th so yea,,( actually intake 4 diambil pd bulan feb soo takde la jauh sgt jarak nye but still ) ok who cares,

I admire her passion a lot act,but tu dulu skang kitorang dh gila gila tak mcm dulu, DULU NERD SEMUA BENDA MALU MALU NAK JADI GILA PADEHAL BOLEH JE hehehe..
nak tau nama dia ape? haaa pegi bukak link NI ,, korang akan tau nama dia ape.. 

in my opinion we have some chemistry . YEAH BETUL , antaranya

  • spek same (saizjelain)
  • warna rumah sukan
  • budak luar
  • style tudung 
  • jaga feeds instagram *muntahwekk
  • and cool
YE , Tapi ade banyak lagi actually. tapi taknak la tulis panjang2 bagi mengelakkan kemuntahan hijau .

dialah deskmate,org untuk dipukul,disepak,dipeluk,digenggamtangan,dipermainkan,diceritakanmasalahsemasa,dikongsiceritakucing dan BANYAK LA.. dulu segan gila nk tegur dia sebab dia pandai and me just like potato , -_- hahaha.

thanks wak sebab tegur kite dulu, even tho awk byk kali ejek kite pendek,gemuk dan sbgainya walhal saye tinggi,dan kurus . *jkjkjkjkjkjkjk i still lap u !! 
untung dapat kawan ngan Illy Syakira ni,, sebab dapat belajar camne nk jadi *insertsOKCOOLemoji* COOL . 

ya ok that's all thank you for reading this entry . mintak maaf buat korang termuntah byk kali . ye lah nanti batal puasa . :) *jkjkjkjkjk

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen