Ahad, 22 Disember 2013

Tutorial letak Assalamualaikum\Welcome di setiap post

 

   Hari ni saya nak bagi tutorial cara letak Welcome atau assalamualaikum di setiap entry..
So,tutorial ni Inspired by: saya sendiri because rmai orang sukee gune Assalamualaikum,,nnti takyah tulis dah... am I right?? :D let's begin..

1. bukak Dashboard atau Design ..




2.Ikut Steps kat bwh ni..



3.Save Settings ..DONE..

4.kod Assalamualaikum tu korang boleh carik kat mne mne blog
 tapi kod Welcome klik SINI..
okey sekadar ini sahaja untuk hari ni.. kalau tak menjadik jgak entahla..hehe boleh tanya kat cbox kay?


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen