Sabtu, 28 Disember 2013

okay i'mma little bit nervouss..

Assalamualaikum,, hey guys watchu duin?? get ready for school..!!! mungkin ramai diantara korang yg dh masuk sekolah kan? and guess what? I am so excited+nervous+happy untuk school nanti.. ye lah saya kan ala ala darjah satu gituu.. hehe nervous plak.. (takmain lah) hmm..yup .. so,, I hope tahun depan adalah tahun yang lebih baik daripada tahun ini.. dan InsyaAllah berjaya for tahun depan dalam semua periksa,ujian,ujian bulanan etc..

okay that's all for today ..see you guys If im free.. babaihh..
p\s: I will not update any tutorials that you guys request ..because i'm busy for next year keep reading my previous post & kepada pembaca blogwalking or bloggers yang lain sorry if saya ada buat silap salah terkasar bahasa.. saya mintak maaf tau.. (macam hari raya plak aku nihh) oh well see you again soon.. thanks for following my blog.. and keep blogwalking and just click my follow button if you don't mind..thanks again..(sedeyh nye bunyi nye) ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen