Rabu, 25 Disember 2013

Back to School!

  assalamualaikum,,hai korang,,tengah wat pe?blogwalking ke?kalau ye thanks sudi datang... tanpa berlengah lagi aku akan menulis satu cerita tentangg... tik tok tik tok..

BaCk To ScHoOl SeAsOn.. huhuhu nak nangess..

okaylah aku tau ramai antara korang beriya iya sangat nak masuk sekolah jumpe 'besties' korang kan?
tapi bagi aku,, aku rasa tak nak back to school..sebab aku dah takleh buat benda yang aku biasa buat kat rumah and aku kene amik PERIKSA!!! yes aku memang syok sangat bile waktu periksa tapi tak suka tunggu results sebab nnti berdebar *oklah periksa boleh tahan agi* tak bermakna aku mengaku kalah (heh?tak faham) ooklah tak pe..
just nak share lah kan..waktu aku darjah satu dulu yang lama........... (tanda noktah kene panjang)...........
-aku memang hari hari nanges je kalau kene gi sekolah.. biasa le.. wktu tu baru pindah memang susah nak biasakan diri..sebab sebelum pindah tu aku ada kakak yang sekolah sama sesi iaitu drjah 1-drjh 6 sessi pagi so kakak aku leh jaga aku (muahahah) 
-tapi bile pindah dia bahagi kan dua sessi (tau tau lah kan?)
sebab tu lah ..tapi itu cite lame skang lebih cerdas hahaha I love school.. *_*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom Komen