Isnin, 28 Oktober 2013

DAISO JAPAN

 Hunting some cute stuffs MUAHAHA
 Kepada yang tak tahu nak cari kedai Daiso , Daiso ada beberapa cawangan yang insyaAllah berdekatan dengan anda *ecewahpromotebetulni

-IOI MALL PUTRAJAYA
-THE MINES

haa dua tu je ingat sebab selalu pergi .. sorry kalau tak membantu sangat lulz




Jumaat, 25 Oktober 2013

-______-

ehem ehem* betol kan spek jappp... :P
assalamualaikum,,hai everyone ..rindu nya dgn blog saye nie.....teramatla comot & berhabuk... haishh *_*
so today saya dh F.R.E.E. ....so saya nk post something about...,,,,,,,,,,,,,,,,,,????


~FREE TIME~
korang selalunya wat per waktu free??saya biasalah buat art or blogging or anything else that Fun To Make......,,,
and saya nak bagitau  yang saya dh HABES periksa!!! Yeay ALHAMDULILLAH...
so,,sape yg kenal saya tu* sep* pap-
(merepek jap)

oklah dh taktau nk tulis ape ni saya suggest apa yg anda boleh buat

minum kopi & baca buku yeay!!! -_____-

Sabtu, 19 Oktober 2013

Isnin, 14 Oktober 2013

Sabtu, 12 Oktober 2013

Jalan jalan...

entry kali ni pasal jejalan kat alamanda...beli belah tu tak byk sgt just cuci mata..and then makan ...pastu ade la tgk baju baju ..(x beli pown)*_*....
tak kesah la kan...tapi x pa..
meh meh meh...
oke lepas dh abeh jejalan tu hujan.....rintik then renyai...
yeah tu le hujan ....



Sabtu, 5 Oktober 2013

RAINBOW PADA PAGI AHAD


CERIA DI PAGI AHAD...

Oke so,hari ni ahad and esok ISNIN!!!!
HUAAAAAA!!!!!
tapi takpe kite kene steady je...




COMEL DI PAGI AHAD..
Halo!APA KHABAQ semua??
ni sepupu Nyan nyan CAt nih...comeii dak?
SAYE MEMANG SUKE LOMPAT
hari tu saya masuk acara lompat beramai ramai
saya menang dapat hadiah saguhati..
hadiah dia ialah:
2xmakanan kucing

tu je hadiah dia...




COLOURFUL DI PAGI AHAD...

Jumaat, 4 Oktober 2013

Islam Is Perfect

         Assalamualaikum~hai selamat hari minggu..jom relaxkan badan dengan quotes nie...